Concept of tasty eating with bowl of guacamole on green textured background
Imac-QSTA-website-2-1

Hola Guacamole

Imac-QSTA-website-2-1

Guacamole is natuurlijk niet meer weg te denken uit je restaurant maar de kwaliteit en smaak kan behoorlijk verschillen per leverancier is onze ervaring. Daarom zijn we opzoek gegaan naar een kwalitatief hoogwaardige leverancier voor onze eigen producten. Nu importeren wij onze Guacamole direct uit Mexico en deze is gewoonweg briljant qua smaak en houdbaarheid. Reden genoeg om meer ondernemers te laten genieten van deze ontdekking vonden wij als Hola Empanadas. Hola Empanadas is een leverancier van Latin food producten uit Argentinië en Mexico.

Wij leveren onze guacamole als Traditional (ligt pittig van smaak) en Mild. De guacamole is verpakt per 10 kilogram verdeelt over 10 units van 1 kilogram. De Guacamole is ingevroren en minimaal 6 maanden houdbaar.

Guacamole prepared in molcajete with avocado

Hola Guacamole

Voor horeca en consumenten
Ben je niet meer te houden en wil je morgen deze Guacamole al in je zaak hebben liggen of wil je gewoon voor thuis of je club onze Mexicaanse guacamole bestellen? Dat kan! Wij zijn aangesloten bij QSTA wat een platform is voor horeca maar ook voor consumenten producten. Klik op de knop hieronder en bestel vandaag je Guacamole en je hebt het morgen al in huis.

Ga naar QSTA en bestel direct

Nachos with guacamole tortilla chips sombrero
Guacamole prepared in molcajete with avocado